Πόσο απέχεις από τον ιδανικό εαυτό σου; Μία γραμμή…

Ορέστης Ζαρμακούπης

Και να που το καλοκαίρι είπε να σου κάνει την τιμή και να εμφανιστεί επιτέλους, την ώρα που εσύ, σίγουρος πλέον ότι ο ήλιος δεν θα κάψει, εγκατάλειψες και την τελευταία προσπάθεια για six pack. Μοιραία, λοιπόν, άραξες λίγο παραπάνω, έφαγες επίσης, έκανες και τις κοπάνες σου από το γυμναστήριο, εγκαταλείποντας τo κορμί- «φέτες» (και) για φέτος σαν όνειρο θερινής νυχτός.

Πολύς χρόνος για να σώσεις ό,τι προλάβεις δεν υπάρχει, οπότε ίσως πρέπει να καταφύγεις στα κόλπα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο σφιχτός και πιο αδύνατος και πιο προετοιμασμένος για το καλοκαίρι – όσο είσαι ντυμένος τουλάχιστον. Η λύση που σώζει λέγεται T-Shirt με μεγάλες οριζόντιες λωρίδες, ιδανικά βαλμένες στο στήθος, μία ή περισσότερες.

Shirts CYOU (3)
Μινιμαλιστικής λογικής αλλά ιδιαίτερη ταυτόχρονα είναι η επιλογή ενός T-Shirt με λωρίδα σε έντονο χρώμα (Saturdays NYC).
Είναι το στυλιστικό τρικ που κάνει distraction από οτιδήποτε φουσκώνει κάτω από τη μπλούζα στην περιοχή της κοιλιάς και ρίχνει την προσοχή των ανυποψίαστων στο στέρνο, το οποίο όπως και να το κάνουμε, είναι πάντα πιο μαζεμένο από το στομάχι.

Shirts CYOU (4)
Σκούρο μπλε μπλουζάκι με γκρι λωρίδα, Abercrombie & Fitch.
Πέρα από το ότι κόβει, το μπλουζάκι με τις μεγάλες γραμμές αποτελεί και μία λιγότερο συνηθισμένη επιλογή αντί για το τυπικό μονόχρωμο.

Shirts CYOU (2)
Όχι, το λευκό δεν «κόβει»ως γνωστόν, αλλά μπορεί να το κάνει η έντονη κόκκινη γραμμή (Orlebar Brown )

source askmen.com